2015-08-14 08:56:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egyedüllétre lenne szüksége

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Plútó áll az ön horoszkópjának a legmagasabb pontján, és sajnos fenyegető viharfelhőket korbácsol az égre. A baljós hírek megzavarhatják, és a hibák súlyosbíthatják egészségügyi, vagy családi helyzetét. A jó kedve viszont átsegítheti a válságon, igyekezzen nem összeomlani.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Négy bolygó is áll az Oroszlán jegyében, ez valódi és átvitt értelemben is felhevítheti a levegőt. A szerelmi életében a szenvedély a tetőfokára hág. Ha ön éppen nyaral, vigyázzon a napszúrással.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Neptunusz még mindig szemben áll az ön uralkodó bolygójával, a Merkúrral. Az ön kényes pontja az idegrendszere, tehát különös gondot kellene fordítania arra, hogy most nyugalom és békesség vegye körül. Lelki harmóniáját mindenképpen meg kellene őriznie. Kerülje a konfliktusokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Plútó áll az ön jegyével szemben. Különösen erősek lehetnek a megérzései, hallgasson rájuk! Ha az ösztöneit követi, könnyen ellavírozhat a nehéz helyzetekben is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Négy bolygó áll az Oroszlán jegyében, többek között a Hold is. A változatosság gyönyörködtet, ám egy idő után károssá is válhat. Ne feszítse túl a húrt. Könnyen a szemére vethetik majd, hogy túl messzire megy, a párja helyében ön sem lenne olyan megértő.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter és a Merkúr is a Szűz jegyében áll. Ez a két bolygó ebben a jegyben ellentétes hatású, és ez érezteti hatását az ön viselkedésén is. Nem szabad kiábrándítania a környezetét, hiszen önt úgy ismerik, mint aki mindig csinos, elegáns, jó megjelenésű, kellemes társalgó, precíz és pontos. Maradjon hű önmagához!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz az ön jegyével szemben áll, és a legjobb fényszögeket kapja, így csendesnek, nyugodtnak ígérkezik ez a nap. Olyannyira, hogy az már önnek is feltűnik... Attól függetlenül, hogy nem történik semmi említésre méltó, még akad tennivaló bőven. Annyira elfáradhat, hogy estére már semmihez sem lesz kedve.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sokat dolgozott az elmúlt időszakban, és ez valószínűleg meg is viselte önt. Most egy valódi nyaralásra lenne szüksége, hogy megelőzze a teljes kimerülést. Ne sajnálja erre most sem a pénzét, sem az idejét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csak Öntől függ, hogyan alakul a mai nap. Ha engedi, hogy a depresszió eluralkodjék önön, ha bosszankodik mások rendetlensége és lazasága miatt, akkor még a feje is megfájdulhat. Emelkedjen felül a kicsinyes bosszúságokon, vegye észre az élet örömeit és szépségeit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön nem ismer lehetetlent, mindenre talál megoldást. Nézeteltérése támadhat családi, munkahelyi viszonylatban, esetleg összetűzésre kerülhet sor azokkal az emberekkel, akiket az építkezésén, vállalkozásában foglalkoztat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Négy bolygó áll az ön jegyével szemben, ez enerválttá, ugyanakkor nyugtalanná teszi, egyedüllétre lenne szüksége. Szakítson időt egy nagy sétára, ettől kitisztul a feje.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Merkúr áll az ön jegyével szemben. Úgy érzi, valami van a levegőben: igaza van, ezt hívják vihar előtti csendnek. Meg kellene tennie az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket, lépjen hátra egy lépést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: